Kılıçdaroğlu ve Baykal ifade verecek

Kılıçdaroğlu ve Baykal ifade verecek

Taciz iddialarıyla ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal ve Gürsel Tekin ifade verecek

Savcı Zekeriya Öz, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdiği talimatta, Ergenekon soruşturmasında gözaltına alınıp serbest bırakılan Odatv Muhabiri İklim Bayraktar'ın taciz iddialarıyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve Antalya milletvekili Deniz Baykal'ın ifadelerinin alınmasını istedi.

CHP'de taciz iddiaları nedeniyle başlatılan incelemede genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal ve Gürsel Tekin ifade verecek. Konuya ilişkin ilk açıklama Deniz Baykal ve Gürsel Tekin'den geldi.

Konuya ilişkin olarak ilk açıklama Gürsel Tekin ve Deniz Baykal'dan geldi. Tekin yaptığı açıklama da; Bize böyle bir çağırma talebi gelmedi, gelirse gideriz' dedi.

Deniz Baykal; Böyle bir bilgi verilmedi bize. Konudan bilgim yok' dedi.

Savcı Zekeriya Öz, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdiği talimatta, Ergenekon soruşturmasında gözaltına alınıp serbest bırakılan Odatv Muhabiri İklim Bayraktar'ın taciz iddialarıyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve Antalya milletvekili Deniz Baykal'ın bilgilerine başvurulmasını istedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile