Kılıçdaroğlu: İnşallah Aydın Büyükşehir Olur

Aydın’da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni belediye hizmet binasının açılışını yaptıktan sonra Yenipazar ilçesine geçti.

Burada bir çay bahçesinde partililerle buluşan ve boynuna poşu takılan Kılıçdaroğlu’na, ayran ve yörenin ünlü pidelerinden ikram edildi.Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, ilçenin "Sakin Şehir" belgesini ve tanıtıcı kitaplar hediye etti. Kılıçdaroğlu da, “Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Buranın meşhur pidesinden yiyoruz. Bir kuş sütü eksik. Türkiye’nin sorunları var. Sanki bizim derdimiz yokmuş, dertlerimiz azmış gibi birilerine nasıl düşmanlık yaparız arayışı içindeyiz. Dostlarımızı hiçbir zaman kaybetmeyelim, dostluklarımızı da kaybetmeliyim. Tüm komşularımızla barış ve huzur içinde yaşayalım. Eğer bunu yaparsak Türkiye’de her şeyi çözebiliriz. Kendi dertlerimizi, sorunlarımızı çözeriz. Bugün Aydın’a uğradım. Dilimin ucuna kadar geldi, 'Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı' diyecektim. Özlem Hanım, Aydınlılara çok güzel hizmet veriyor. İnşallah Aydın büyükşehir olur, Özlem Hanım da daha iyi hizmet verir.” dedi.

Bir ayakkabı boyacısıyla diyaloğu gülümsemeye sebep olan Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra geçtiği Alamut köyünde vatandaşlarla biraraya geldi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile