Kılıçdaroğlu'na saldıranın kimliği belli oldu

Kılıçdaroğlu'na saldıranın kimliği belli oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran kişinin kimliği belli oldu.

TBMM Grup konuşmasını yapmak için salona giren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yumruklu saldırıya uğradı. Kılıçdaroğlu'na saldıran kişi CHP'liler tarafından neredeyse linç edildi.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU


Korumalar tarafından apar topar Meclis dışına çıkartılan saldırganın ilk ifadesinde Erzurumlu olduğunu ve Alperen Ocakları'na üye olduğunu söylediği öğrenildi. 1986 doğumlu saldırganın isminin de Orhan Ö. olduğu belirtildi.

PARTİMİZLE UZAKTAN YAKINDAN İLGİSİ YOKTUR


BDP'den yapılan açıklamada şöyle denildi: "Öncelikli olarak bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu'na ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bazı basın yayın organlarında saldırganın BDP grup toplantısına katılan ziyaretçilerden biri olduğuna dair maksatlı yayınlar yapılmaktadır. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Saldırganın partimizle uzaktan yakından herhangi bir ilgisinin bulunmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız."

SIRRI SAKIK: "BİZDEN DEĞİL"

Öte yandan saldırganın, saldırının hemen ardından BDP kulisine götürülmesi "Saldırgan BDP'li mi" tartışmasına yol açmıştı. Ancak koruma polislerinin, saldırganı, linç edilmekten korumak için BDP kulisine götürdükleri ve söz konusu kişinin BDP ile ilgisinin bulunmadığı öğrenildi. Bu arada BDP Muş milletvekili Sırrı Sakık, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile merhabalaştık. O anda saldırı gerçekleşti. Bizden biri değil" dedi.

İŞTE O SALDIRGAN

Kılıçdaroğlu'na saldıranın kimliği belli oldu

Kılıçdaroğlu'na saldıranın kimliği belli oldu

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile