Kılıçdaroğlu'ndan küskünlere mesaj

Kılıçdaroğlu'ndan küskünlere mesaj

Grup Meclis Toplantısı'nda partililere seslenen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu eski partililerin geri dönüş karralarıyla ilgili uyardı:

"Milletvekili olmak için geliyorlarsa en baştan gelmesinler"

CHP lideri Kılıçdaroğlu grup konuşmasının ardından gazetecilerle sohbet etti. Kılıçdaroğlu'na, eski partililerin dönüşleriyle ilgili değerlendirmesi soruldu. Kılıçdaroğlu, "Partiden ihracı gündeme gelince istifa eden Eşref Erdem dönebilir mi? sorusu üzerine şu yanıtı verdi:

"Eşref Erdem rahatsızlğım üzerine aradı. O zaman konuştuk. Görüşelim dedim. Ne olur bilmiyorum. Ancak özellikle bir noktanın altını çizmek istiyorum. Milletvekili olmak için gelmek istiyorlarsa gelmesinler. Eski partililer için bunu söylüyorum. Türkiye'ye halka, partiye hizmet etmek için geliyorlarsa gelsinler yoksa baştan gelmesinler. Bunu değişik vesilelerle daha önce de dile getirmiştim."

Kurultay için henüz karar vermediğini açıklayan Kılıçdaroğlu ne zaman bu açıklamayı yapacağı sorusunu da yanıtladı.

ÖN SEÇİM YAPILACAK

Her kesimin kanaat önderleri olduğunu, CHP'nin de kanaat önderleri olduğunu anlatan Kılıçdaroğlu, o görüşmeler ne zaman biterse o zaman açıklama yapacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu milletvekilleri listelerinin nasıl belirleneceğiyle ilgili soruya ise "Ağırlıklı olarak ön seçim yapmayı düşündüğünü" belirterek karşılık verdi.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile