Kılıçdaroğlu‘ndan Şık‘a Antalya‘dan Kartpostal

Bir dizi açılış ve ziyaret için Antalya‘ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ergenekon operasyonunda gözaltına alınan gazeteci Ahmet Şık‘a Güllük PTT‘den kartpostal gönderdi.

Geçtiğimiz hafta Ahmet Şık‘a destek amacı ile Antalya‘da düzenlenen yürüyüşten bir fotoğraf karesinin arkasına kendi el yazısı ile, "Sevgi saygı dostluk ve özgür Türkiye özlemi ile. Saygılar" yazan Kılıçdaroğlu, 2 lira 25 kuruş tutan gönderi ücretini ödemek için 100 TL vererek, paranın üzerini aldı. PTT çıkışında çalışanlar ve vatandaşlarla selamlaşan Kılıçdaroğlu, Ahmet Şık‘ın yazdığı kitabı henüz okuyamadığını söyledi.

"HERKES ÖZGÜRCE YAŞAYABİLMELİ"

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Kartpostalımızı gönderdik.İstediğimiz bir şey var. Özgürlüğü sokaktaki yurttaş bu uğurda hissetsin. Baskıcı yönetimleri istemiyoruz. Baskıyı istemiyoruz. 21. yüzyılın Türkiye‘sine baskı yakışmıyor, kitap yasaklamak yakışmıyor. Biz bize yakışanı istiyoruz, özgürlüğü istiyoruz. Herkes özgürce bu ülkede yaşayabilmeli. Bu ülkede kardeşçe yaşayabilmeli. Bütün arzumuz bu" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile