Kılıçdaroğlu'nun gezdiği hayvan pazarında silah yanlışlıkla ateş almış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, dün gezdiği hayvan pazarında yaşanan kavgada patlayan silahın, yanlışlıkla ateş aldığı iddia edildi.

Alac

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, dün gezdiği hayvan pazarında yaşanan kavgada patlayan silahın, yanlışlıkla ateş aldığı iddia edildi.

Alacak verecek davası yüzünden, Seyfettin Yağcı ile tartışan E.E.'nin araya girenlerin arbedesiyle silahın ateş aldığı kaydedildi. Savcılık sorgusu süren E.E.'nin silah bulundurma ruhsatı olduğu iddia edildi.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin, yaklaşık 25 metre uzağında meydana gelen olayın taraflarının herhangi bir siyasi parti mensubu olmadıkları ve silahtan yaralama amaçlı kasdi olarak ateş edilmediği iddia edildi. Alacak verecek meselesi yüzünden husumet halinde olan kişinin hayvan pazarına gelmesi üzerine, o kişiyle tartışan kişinin elindeki silahın, kavgayı yatıştırmak üzere kalabalığın hareket etmesiyle yere doğru ateş aldığı ve seken kurşunla bir kişinin yaralandığı belirtildi.

Olayın herhangi bir şekilde CHP lideriyle alakasının olmadığı ve yaşanan kavgada, silahın, şahsın kavgayı ayırmak maksadıyla araya giren kişilerce yaşanan arbede sonucu ateşlendiği iddia edildi. Silah taşıyan E.E.'nin savcılık sorgusu sürerken, seken kurşun kovanının Süheyl Batum'a geldiği doğrulanmazken, toz ve taş parçasının isabet ettiği iddia ediliyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile