Kılıçdaroğlu'nun sürpriz ziyareti

Kılıçdaroğlu'nun sürpriz ziyareti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan ve rahatsızlığı nedeniyle İbni Sina Hastanesi'nde tedavisi süren eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay'ı ziyaret etti.

  Kılıç ; daroğlu , ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı aç ; ıklamada , Oktay ' a yarın anjiyo yapılacağını , yü ; ksek seyreden tansiyonunun dü ; zene sokulmaya ç ; alışıldığını sö ; yledi .

Oktay ' ın sağlıklı bir şekilde taburcu olmasını dileyen Kılıç ; daroğlu , şunları kaydetti :

' ' Morali yerinde . Tü ; rkiye ' nin iç ; inde bulunduğu koşulları yakından değerlendirmeye ç ; alışıyor . Sayın Seyfi Oktay , Tü ; rk siyasetinin tanıdığı saygın isimlerden birisi . Siyasette uzun yıllar ç ; aba harcadı . Adalet Bakanlığı yaptı ama bugü ; n karşılaştığı olayları gerç ; ekten kabul etmek pek kolay değil . Kendisine şifalar diledik ve ayrıldık . Yarınki anjiyodan sonra inşallah daha iyi bir tablo ç ; ıkar karşımıza . ' '

Bir gazetecinin Oktay ' ın gö ; zaltı kararının kaldırıldığına ilişkin ç ; elişkili bilgilerin geldiğini ifade etmesi ve bu konuyu konuşup konuşmadıklarını sorması ü ; zerine Kılıç ; daroğlu , sadece sağlık nedeniyle ziyarette bulunduğunu , aralarında bu konuya ilişkin bir konuşmanın geç ; mediğini sö ; yledi .

Binadan ayrılırken hastane ö ; nü ; ndeki bazı hasta yakınlarıyla sohbet eden Kılıç ; daroğlu ' nu , vatandaşlar alkışlarla uğurladı .

samanyolu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile