Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun tedaviye ihtiyacı var

Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun bugün kendisiyle ilgili açıklamalarını değerlendirirken, "Eğer hastaneye gitmesi gereken birisi varsa kendisidir. Kısa zamanda bir tedaviye ihtiyacı var" dedi.

Erdoğan, Ukrayna'ya hareketinden önce Esenboğa Havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı.

Başbakan Erdoğan, ''CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili olarak, AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç yargıyı işaret etti. Dava açmayı düşünüyor musunuz? CHP'den de üslubunuza yönelik eleştiriler geldi. Yanıtınız olacak mı?'' sorusu üzerine, şunları kaydetti:

''Öncelikle benim üslubumu değerlendirenler kendi üsluplarını bir gözden geçirsinler. Ben bugüne kadar, mümkün olduğunca, hiçbir zaman hakaret yolunu seçmedim. Ama, gerek şahsımı, gerek partimi illegal örgütlerle irtibatlı göstermeye gayret ettikleri zaman, benim onlardan isteyeceğim bir şey vardır. Her zaman söylüyoruz, hukukta da kaidedir; müddei, iddiasını ispatla mükelleftir. Böyle bir iddiayla bir genel başkan ortaya çıkar da bu iddiasını ortaya atıp, ortada bırakırsa, istemem gereken bu iddianın ispatıdır. Çünkü, bu sıradan bir iddia değil.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile