Kiliçdaroglu Ve Milletvekili Erol'dan Sehit Göl'ün Annesine Telefon

Kiliçdaroglu Ve Milletvekili Erol'dan Sehit Göl'ün Annesine Telefon

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu ve CHP Elazig Milletvekili Gürsel Erol, Mardin’de el yapimi patlayicinin infilak etmesi nedeniyle sehit olan Elazigli Coskun Göl’ün annesi Hüsna Göl’ü arayarak görüntülü görüstü.

2012 yili Subat ayinda Mardin’de el yapimi patlayicinin imha edilirken infilak etmesi nedeniyle sehit olan Elazigli Coskun Göl’ün sehadetinin yildönümü nedeniyle CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu ve CHP Elazig Milletvekili Gürsel Erol, sehidin annesi Hüsna Göl’ü telefon ile arayarak görüntülü görüstü. Genel Baskan Kiliçdaroglu, her zaman sehit ailelerinin emrinde olduklarini ifade ederken, anne Göl ise bu aramanin kendilerini çok mutlu ettigini belirtti.

Sehit annesi Hüsna Göl, kendisine telefon eden Milletvekili Erol’a da tesekkür ederek geçmis olsun dileklerini iletirken Milletvekili Erol ise Elazig’a geldigi anda kendisini ziyaret edecegini belirtti.

Hüsna Göl, "Benim duam her zaman seninle. Allah tüm hastalara sifa versin, hiç üzülme. Sen kendi sagligina bak, bize yeterli" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile