Kilis'te Yilbasi Gecesi Bin 139 Personel Görev Basinda

Kilis'te Yilbasi Gecesi Bin 139 Personel Görev Basinda

Kilis Valisi Tahir Sahin, görev basinda bekleyen kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek, yeni yillarini kutladi. Vali Sahin, yilbasi gecesi çesitli kurumlardan kent genelinde gün boyunca bin 139 personelin görev basinda oldugunu açikladi.

Kilis Valisi Tahir Sahin, görev basinda olan kolluk kuvvetleri ziyaret ederek yeni yillarini kutladi. Kilis Valisi Tahir Sahin ziyaret sirasinda yaptigi açiklama, ‘‘Yeni yilda hem trafik tedbirleri ve ilimizde alinan tüm tedbirleri yerinde görmek amaciyla Il Emniyet Müdürü Ahmet Kurt ve Il Jandarma Komutanimiz Albay Halil Coskun ile birlikte aktif olan tüm kurumlarimizi ziyaret ettik. Suanda Kilis’i Islahiye’ye baglayan yol kontrol noktasindayiz. Vatandaslarin da personellerinde yeni yillarini kutladik. 2024 yilinin özelde Kilis’e genelde ülkemize huzur, mutluluk ve saglik getirmesini cenabi Allahtan niyaz ediyorum’’ dedi.

‘‘Yilbasi gecesi bin 139 personel görev basinda’’

Yilbasi gecesinde gece boyunca kent genelinde bin 139 ekip ile güvenlik tedbirlerini alindigini söyleyen Kilis Valisi Tahir Sahin, ‘‘ Yilbasi gecesinde kent genelinde 171 ekip, bin 139 emniyet ve jandarma personelleriyle sehrimizin tamaminda tüm tedbirleri aldik. Gece boyunca tedbirleri almaya da devam edecegiz. 365 gün araliksiz hizmet eden kurumlarimizin hepsini ziyaret edecegiz onlarin yeni yillarini kutlayacagiz’’ diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile