Kim Kardashian'ın annesi de iddialı

Kim Kardashian'ın annesi de iddialı

Kim Kardashian'ın annesi aynı kızı gibi kıvrımlı bir kalçaya sahip olduğunu söyledi.

Kıvrımlı vücut hatları ile ünlü olan 30 yaşındaki sosyetik güzelin annesi Kris Jenner, kızının kıvrımlı hatlarının sebebin kendisi olduğu söyledi ve aynı şekil kalçalarıolduklarını belirtti;

“Kim’in kalçası kesinlikle bana benziyor. Neler oldukların söylemeyeceğim ama aynı vücut sorunlarına sahibiz, bu yüzden onunla konuşmak harika bir duygu.”

Kris Haziran ayında yüzünü gerdirmişti ve gelecekte de estetik operasyona karşı olmadığını söylüyor ancak doğal görünümlü olmasını istiyor.

Anne Jenner şöyle konuştu: “Bir kadın yapması gerekeni yapmalı. Tabii ki doğal görünmek isterim, ama değişmesi gereken bir şey olduğunu düşünüyorsam, yaparım.”

Kris ayrıca Sharon Osbourne'a olan hayranlığından bahsetti ve onun yaşadığı son ameliyattan sonra ona doğrudan soru soran ilk kişi olduğunu söyledi.

Kris şöyle konuştu: “Sharon’a büyük bir saygı duyuyorum. Kısa bir süre önce görüştük ve o bana dedi ki, ‘Tatlım, yüzüne bayıldım.’ Tabii ki herkes bana bu konuda soru sormak istiyordu ama soracak kadar cesur olan bir tek o vardı.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile