Kimlik Dolandiriciligi Gerçegi Trafik Cezasindan Ortaya Çikti

Kimlik Dolandiriciligi Gerçegi Trafik Cezasindan Ortaya Çikti

Ankara’da yasayan Rümeysa Sivri Nalbat, hiç gitmedigi Bitlis’ten gelen trafik cezasi hakkinda suç duyurusunda bulundu.



Ankara’da ikamet eden ev hanimi Rümeysa Sivri Nalbat’a 34 BEM 307 plakali otomobilden Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) cezasi geldi. Nalbat’in girisimleri neticesinde aracin kiralik oldugu ortaya çikti. Adini haritalardan bilen, hayati boyunca hiç Bitlis’e gitmeyen ve kullanmadigi araç ile kendisine trafik cezasi gelmesini saskinlikla karsilayan Nalbat, ceza ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

Hayatindan hiç Bitlis’e gitmedigini ve araç kiralamadigini söyleyen Rümeysa Sivri Nalbat, "19 Nisan Cuma günü evimize bir ceza geldi. Bitlis’te Güroymak’ta bir ceza yedigim yaziyordu. Cezayi arastirdigimizda benim kimligim adina bir araç kiralandigi ortaya çikti. Hayatimda Bitlis’e gitmedim ve böyle bir araç kiralamadim. Onun için de bugün gelip bir suç duyurusunda bulunduk. Benim TC kimlik numaramdan ve ismim adresim yaziyordu. Bitlis’te bir araç kiraladigim yaziyordu. Ceza makbuzuna baktigimizda ceza 9 Mart’ta gelmis görünüyor ve 9 Mart’ta ben evimdeydim. Ayrica ben kimligimi hiçbir zaman kaybetmedim. Kimligim her zaman yanimdaydi. Hayatimda hiçbir zaman Bitlis’e gitmedim" dedi.



Esi Enes Nalbat ise, esinin adina gelen ceza hakkinda suç duyurusunda bulunduklarini ifade ederek, sahte kimligin herhangi bir olaya karismadan bu olaydan kurtulmak istediklerini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile