"Kimse Yok Mu Derneği artık uluslararası statü kazandı"

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Şubeler, Lojistik ve Yurtiçi Yardımlar Koordinatörü Kemal Dadaşoğlu, derneğin artık uluslararası statü k

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Şubeler, Lojistik ve Yurtiçi Yardımlar Koordinatörü Kemal Dadaşoğlu, derneğin artık uluslararası statü kazandığını söyledi.

Dadaşoğlu, Muş Valisi Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret etti. Kimse Yok Mu Derneğinin faaliyetleri hakkında Vali Erdoğan Bektaş'a bilgiler veren Dadaşoğlu, Derneğin bundan önce ulusal bazda hizmet verdiğini belirterek, yapılan çalışmalar ile artık uluslararası konuma kavuşturulduğunu söyledi. Pakistan, Endonezya, Filistin, Nijerya ve Haiti gibi ülkelerde yaşanan sıkıntıların giderilmesi için yardım kampanyaları başlattıklarını ve kampanyaların şuan devam ettiğini kaydeden Kemal Bektaş, "bundan önce ulusal bazda yardım kampanyası yapan Derneğimiz, bundan sonra hizmetlerine uluslararasında devam edecek. Amacımız yardıma muhtaç insanlara yardım severler tarafından veriler yardımları kavuşturmak. Biz yaptığımız bütün yardımları Türkiye'den alıyoruz. Yapılan yardımların bağışçılar tarafından kimlere verildiği biliniyor. İnşallah yardımlarımız bundan sonra artarak devam edecek" dedi. Kurban Bayramı öncesi Kurban kesim hazırlıklarını yaptıklarını da dile getiren Dadaşoğlu, kesilen kurbanları hisseler halinde ihtiyaç sahibi ailelere kavuşturacaklarını ifade etti.

Kimse Yok Mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yapmış olduğu çalışmaları gıpta ile takip ettiklerini söyleyen Muş Valisi Erdoğan Bektaş, özellikle kurban yardımlarının oldukça zor bir iş olduğunu fakat Derneğin bu işi başarı ile yaptığını söyledi. Kendisine yapılan ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erdoğan Bektaş, "Kimse Yok Mu Derneği'nin hem ülkemizde hem de uluslar arası bazda yardım yapması bizleri mutlu ediyor. Demek ki Türkiye artık yardım alan değil yardım eden bir ülke konumuna kavuşmuş. Tabi bunlarda gönüllü olarak hizmet edenlerin büyük emeği var. Ben kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Şubeler, Lojistik ve Yurtiçi Yardımlar Koordinatörü Kemal Dadaşoğlu Muş Valisi Erdoğan Bektaş'a hediye takdim ederken Vali Erdoğan Bektaş ise ziyaret anısına Dadaşoğlu'na şilt verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile