Kimse Yok Mu Derneği’Nden Boydak Holding’E Teşekkür

Kimse Yok Mu Derneği, geçen yıl yapılan anlaşma çerçevesinde bir yıl içerisinde yardıma muhtaç aileleri dernek aracılıyla iletilen 1 milyon liralık bağıştan dolayı Boydak Holding’e teşekkür plaketi verdi.

Kimse Yok Mu Derneği, geçen yıl yapılan anlaşma çerçevesinde bir yıl içerisinde yardıma muhtaç aileleri dernek aracılıyla iletilen 1 milyon liralık bağıştan dolayı Boydak Holding’e teşekkür plaketi verdi. Plaketi alan Boydak holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Kimse Yok Mu Derneği’nin faaliyetlerini izlediklerini ve takdir ettiklerini dile getirdi.

Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Öztürk, derneğin Kayseri Şube Başkanı Abdurrahman Haskaraman ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Boydak holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak’ı ziyaret etti. Öztürk, derneğin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgiler vererek, Boydak Holding şirketlerinden olan İstikbal Mobilya tarafından bağışlanan 1 milyon liranın nerede ve hangi ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığı yönünde hazırlanan kitapçık takdim etti. Hacı Boydak, Kimse Yok Mu Derneği’nin faaliyetlerini yakından izlediklerini ve takdir ettiklerini belirterek, bu yöndeki desteklerinin devam edeceğini söyledi. Boydak Holding’in yaptığı yardımla ilgili bilgiler veren Öztürk, şöyle konuştu: “Boydak ailesi Kimse Yok Mu Derneğine bir yıl önce ciddi bir meblağ yardımında bulundu. 1 milyon liralık yardım. Biz bu yardımı onların adına ihtiyaç sahiplerine ilettik. Biz bunu dosya haline getirip kendisine takdim ettik. Teşekkür ettik. Sağ olsunlar kendileri bizi sıcak karşıladı. Bu yardımların devam edeceğini ifade etti. Bizler Boydak ailesine teşekkür ediyoruz. Bu tür hayır işlerinde başı çeken, ipi göğüsleyen holdinglerimizden birisidir.”

Ünal Öztürk, daha sonra derneği katkılarından dolayı Hacı Boydak’a teşekkür plaketi verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile