Kimse Yok Mu Derneği, Sason'da Kurban Eti Dağıttı

Kimse Yok Mu Derneği, Sason'da OYÇED aracılığıyla 350 aileye kurban eti dağıttı.

Dernek üyeleriyle beraber Sason'a gelen Samsun'un Bafra ilçesi Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Bafra Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ahmet Aydın ve Eğitimci Abdullah Özdemir yoksul ailelerin evlerini ziyaret edip, kurban eti dağıttı.

Sasonluların beklediklerinden daha sıcak kanlı olduklarını belirten Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, ''Sason'da beklediğimizden çok daha güzel sıcak kanlı insanlarla karşılaştık. Keşke imkanımız olsa da doğuya menfi bakanları otobüslerle buralara getirip, buradakileri de oralara götürüp görüştürebilseydik. Gerek yöneticilerden olsun, gerek esnaftan ve gerek halktan, hepsinden çok müspet bir karşılama gördük. Kendimizi Bafra'da evimizde hissettik'' ifadelerini kullandı.

BASİAD Başkanı Ahmet Aydın ise Sason'un misafirperver ve güler yüzlü insanlar diyarı olduğunu belirterek, ''Türkiye'nin kuzeyinde, batısında imkanı olan vatandaşlar buraları görsün. Türkülere konu olmuş Malabadi Köprüsü'nü görsün ve insanlarımız birbiriyle kaynaşsın'' dedi.

Muhabir: Metin Özmen / Özgür Ayaydın

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile