Kına poşetiyle eroin polise takıldı

Konya polisi, Diyarbakır'dan Konya'ya gelen otobüsteki bir yolcunun üzerinde kına ile karıştırılmış yarım kilo eroin buldu. Gözaltına alınan şüpheli s

Konya polisi, Diyarbakır'dan Konya'ya gelen otobüsteki bir yolcunun üzerinde kına ile karıştırılmış yarım kilo eroin buldu. Gözaltına alınan şüpheli sorgulanıyor.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, asayiş uygulaması sırasında Adana-Konya Çevre Yolu'nda Diyarbakır'dan gelen yolcu otobüsünü durdurdu. Yolculardan H.E'nin (26) şüpheli hareketleri polisin dikkatinden kaçmadı. Polis, H.E'nin valizlerinde yaptığı aramada bir poşette yarım kilo eroinin kına ile karıştırıldığını tespit etti.

Gözaltına alınan H.E'nin Hollanda'da yaşadığı, kendisine kına sipariş eden arkadaşının talebi üzerine Diyarbakır'a gittiği yönünde ifade verdiği öğrenildi. Kınayı 15 lira karşılığında aldığını ifade eden şüpheli, eroin ile karıştırıldığından haberinin olmadığını ileri sürdü. Gözaltına alınan H.E. polisteki işlemlerinin ardından ''uyuşturucu bulundurmak'' suçundan adliyeye sevk edilecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile