Kir Dügün Bahçesi Bayramdan Sonra Hizmete Girecek

Kir Dügün Bahçesi Bayramdan Sonra Hizmete Girecek

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi tarafindan Halil-ür Rahman Kent Ormani bölgesinde 25 bin metrekarelik alanda yapilan kir dügün bahçesi tamamlandi.

Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlariyla baslatilan kir dügünü projesi tamamlandi. Vatandaslarin rahat ve ferah bir ortamda doga ile iç içe dügün ve eglencelerini yapabilecekleri ‘kir dügün bahçesini inceleyen Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, sürdürülen çalismalar hakkinda teknik ekipten bilgi aldi.

Bayramdan sonra açilacak

Evlenecek olan gençler için kir dügün bahçesini hayata geçirdiklerini ifade eden Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, "Büyüksehir Belediyemize ait Kir dügün bahçesinde incelemelerde bulunduk. Kir dügünü bahçesinde son asamaya geldik. Eksiklikler konusunda ilgili daire baskanlarimiza talimatlar verdik. Kurban Bayramindan sonra Insallah kir dügün bahçemizi halkimizin hizmetine açiyoruz. 25 bin metrekare alan içerisinde otopark, oyun alanlari ve dügüne gelecek olan misafirler için yerler olusturuldu. Modern ve refah bir ortamda dügünler gerçeklestirilecek. En kisa zamanda faaliyete geçecek. Sanliurfa’miza hayirli olsun’’ diye konustu.

Halil-ür Rahman Kent Ormani bölgesinde insaat çalismalari tamamlanan kir dügün bahçesindeki 25 bin metrekare alan içerisinde 16 bin metrekare yesil alan, 6 bin 500 metrekare otopark, 150 metrekare mescit, 260 metrekare mutfak ile 530 metrekare sahne alani yer aliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile