Kiracisi Evden Çikmadigi Için Evlenemiyor

Kiracisi Evden Çikmadigi Için Evlenemiyor

Adana’da bir kisi, evini kiraladigi kiracisi evden çikmadigi için evlenemiyor. Genç adam, "Ben evlenecegim, evimde oturacagim ama kiracim evden çikmadi" dedi.

29 yasindaki Ebubekir Dündar, 4 sene önce merkez Yüregir ilçesine bagli Atakent Mahallesi’nde bir apartman dairesi satin aldi. Ancak genç adam borçlari olmasi nedeniyle daireyi 2 sene önce 3 çocuk annesi T.S.’ye kiraya verdi. Ilk sene kiracisiyla sözlesme yapan Dündar, geçen sene ise sözlesme yapmadan 12 bin TL karsiliginda evini kiraya verdi. Ancak Dündar, geçen Mayis ayinda kiracisina, "Ben evlenecegim. Haziran ayinda süreniz doluyor, evden çikmaniz lazim" dedi.



"Ev bulamadim, evden çikamam"

Kiraci T.S., Haziran ayinda evden çikacagini söyledi.

Haziran ayinda ise genç kadin bu sefer, "Benim yasal hakkim var. Evden beni çikartamazsiniz. Ben ev bulamadim. Kiralar çok yüksek" diyerek evden çikmadi. Bunun üzerine ev sahibi ve kiraci arasinda tartisma yasandi.

Yasananlari anlatan Ebubekir Dündar, "Burasi benim evim ancak kiracim evden çikmiyor. Ben evlenecegim, hazirlik yapacagim ama evime geçemiyorum. Borcum vardi diye evimi kiraladim. Geçen sene de sözlesme yapmadim. Evden çikmasini istiyorum ama çikmiyor. Ne yapacagim bilmiyorum. Kiralar evet artmis ben de evim varken kirada oturmak istemiyorum" dedi.

Kiracisi tarafindan tehdit edildigini söyleyen Dündar, "Ben aradigimda beni tehdit etmeye basladi.

Baska kisiler de beni arayip, ‘siz bizim kim oldugumuzu biliyor musunuz? İçel’den gelecegim size gösterecegim’ diyor. Bu konuda bir çözüm bekliyorum" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile