Kiracisini Öldü Sandi, Bakin Ne Çikti

Kiracisini Öldü Sandi, Bakin Ne Çikti

Bolu’da kiracisindan haber alamayan ev sahibi, ihbar üzerine polis, itfaiye ve saglik ekipleriyle evine girdi. Eve giren ev sahibi, kiracisinin esyalari toplayarak kaçtigini fark edince sok oldu.

Bolu’nun Karaçayir Mahallesi’nde Koçak Apartmani’nda kiracisi Abed E.’den bir süredir haber alamayan ev sahibi Ibrahim Beyazoglu, durumdan süphelenip 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbarda bulundu. Beyazoglu’nun ihbari üzerine apartmanin bulundugu bölgeye saglik, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Daha sonra ise çilingir çagirildi. Olay yerine gelen çilingir yardimiyla kapi açildi. Kapinin açilmasinin ardindan ev sahibi gördügü manzara karsisinda sok oldu. Kiraci Abed E.’nin evdeki tüm esyalari toplayarak ortadan kayboldugu ve ev sahibinin telefonlarina bakmadigi ögrenildi.

Olayin ardindan konusan ev sahibi Ibrahim Beyazoglu, “Son bir ayin kirasini ödemedi. Biz de aramaya basladik onun üzerine, arayip ulasamadim. Komsulara sorduk, uzun süredir görmediklerini söylediler. Yabancilar subeye, polise gittik derken is buraya çikti. Bugün polis çagirdim, intihar etmis olabilir, birisi tarafindan öldürülmüs olabilir, bunlari hep duyuyoruz haberlerde. Baktik ki firar etmis. Firara raziyiz. Ölmesin de. Yabanci uyrukluydu. Bekar ve yalniz kaliyordu” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile