Kiraz Bahçeleri Için Il Genel Meclisi'nden Yol Talebi

Kiraz Bahçeleri Için Il Genel Meclisi'nden Yol Talebi

Afyonkarahisar Il Genel Meclisi (IGM) temmuz ayi toplantilarinin 4. birlesimi Burhanettin Çoban baskanliginda gerçeklesti. Toplantida meclis üyesi Ismahan Nergiz, Sultandagi ilçesinde bulunan ve tüm dünyaya ihraç edilen kiraz bahçelerinin yollarinin yeniden yapilmasini istedi.

IGM’nin 4. birlesiminde ilk olarak Afyonkarahisar Valiligi’nden gelen teklifler komisyonlara havale edildi. Daha sonra Komisyondan gelen raporlar okunarak kabul edildi. Ihsaniye ilçesine bagli Ablak köyü Yeni Mahallede yeni yapilan evlere su verilmesi konusundaki komisyon raporu oy birligi ile kabul edildi.

Toplantida gündem disi söz alan Sultandagi IGM üyesi Ismahan Nergiz, Sultandagi ilçesinde bulunan ve tüm dünyaya ihraç edilen kiraz bahçelerinin yollarinin yeniden yapilmasini istedi. Baskan Çoban ise bu tür talebi tüm ilçe ve köylerinin yaptigini belirterek imkanlar dogrultusunda tarla yollarin greyderlerle açildigini dile getirdi. Il Özel Idaresi yetkilileri de konuya iliskin kiraz bahçe yollarinin agaçlardan dolayi küçük greyderlerle açilarak kumlama çalismasinin yapildigini bilirttiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile