Kircami'de Tapu Için Son Adim

Kircami'de Tapu Için Son Adim

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, Kircami’de tapu tescil islemleri için dosyalarin Muratpasa Tapu Müdürlügü’ne gönderildigini açikladi. Baskan Uysal, “Sürecin bir an önce tamamlanmasini ve Kircamili komsularimiza analarinin ak sütü gibi helal olan tapularini teslim etmeyi sabirsizlikla bekliyoruz” dedi.

Antalya’da 40 yili askin süredir yasandigi Kircami’de Tapu Müdürlügü’nün parselasyon dosyalari üzerindeki teknik inceleme süreci tamamlandi. Baskan Uysal, dün itibariyle dosyalarin tapu tescil islemleri için Muratpasa Tapu Müdürlügü’ne gönderildigi müjdesini verdi.

Sürecin bölgenin Aspendos Bulvari güneyinde kalan 7 mahallesinde bin 300 imar parselini ilgilendirdigini belirten Baskan Uysal, “Bulvarin kuzeyinde bulunan 75 ayri imar adasi için haziran ayinda yapi insa edebilmek ve insaat ruhsati alabilmek için gerekli olan imar çap belgesini vermeye basladik. Güney bölgede de tapu tescil islemleri tamamlaninca ayni süreç isleyecek” diye konustu.

Tapu tescil isleminin yapilacagi bölgede bin 300 imar parselinin bulundugu kaydeden Baskan Uysal, “Sürecin bir an önce tamamlanmasini ve Kircamili komsularimiza analarinin ak sütü gibi helal olan tapularini teslim etmeyi sabirsizlikla bekliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile