Kirik Bacakla Üst Geçitten Brandaya Atladi, Yanina Gelen Polise 'Kusura Bakma' Dedi

Kirik Bacakla Üst Geçitten Brandaya Atladi, Yanina Gelen Polise 'Kusura Bakma' Dedi

Antalya’da alçidaki kirik ayagiyla yaya üst geçidine çikarak intihar tesebbüsünde bulunan genç, itfaiye ekiplerinin açtigi sisme brandaya atladi. Brandaya düsen genç, basina gelen polis memuruna ise, “Sana atlamayacagim diye söz verdim ama atlamak zorunda kaldim. Kusura bakma, hakkini helal et” dedi.

Olay, saat 12.00 siralarinda Muratpasa ilçesi Dumlupinar Bulvari üzerindeki yaya üst geçidinde yasandi. Madde bagimlisi oldugu ileri sürülen C.D. (27), sabah saatlerinde önce bir tramvay duraginin üzerine çikarak intihar tesebbüsünde bulundu. Çevredekilerin ikna etmesiyle oradan ayrilan C.D, kisa bir süre sonra bu sefer yakin noktadaki yaya üst geçidinde intihar tesebbüsünde bulundu. Alçidaki kirik bacagiyla korkuluklara tutunarak asagi sarkan genç adami görenler, durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarin ardindan bölgeye polis, itfaiye ve saglik ekipleri geldi. Itfaiye ekipleri, sisme branda açarken, polis ekipleri de çevre güvenligini sagladi. Tam ikna çabalari baslayacagi sirada ise brandanin açildigini gören C.D., kendini yaklasik 6,5 metre yükseklikten bosluga birakti.

Polise “Hakkini helal et” dedi

‘Boynum’ diyerek aci içerisinde kivranan C.D’ye, olay yerinde hazir bekleyen saglik ekipleri ilk müdahalede bulundu. Genç adam, neden atladigini soran bir polis memuruna ise, “Sana atlamayacagim diye söz verdim ama atlamak zorunda kaldim. Kusura bakma, hakkini helal et” dedi.

C.D. ilk müdahalesinin ardindan sedyeye alinip ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile