Kirik Cam Siseyle Saglik Çalisanina Saldiran Sanik Tahliye Edildi

Sisli Maçka Parki’nda tartistigi saglik çalisanina kirik cam siseyle saldiran sanik yargilandigi davada tahliye edildi.

Sisli Maçka Demokrasi Parki’nda laf atma meselesi nedeniyle tartistigi psikiyatri bölümü asistani Süleyman Dönmezler’e kirik cam sisesiyle saldiran tutuklu sanik Emrah Danisman’in yargilanmasina devam edildi. Istanbul 38. Agir Ceza Mahkemesi’ndeki durusmaya tutuklu sanik Danisman’in avukati katilirken, müsteki Süleyman Dönmezler ile avukati katilmadi. Tutuklu sanik Emrah Danisman ise SEGBIS araciligi ile baglanacagi durusmaya, SEGBIS’te sorun yasanmasi nedeniyle katilamadi. Durusmada savunma yapan sanik avukati, sanigin yaklasik bir yildir tutuklu oldugunu belirterek tahliyesini talep etti. Görüsü sorulan Cumhuriyet savcisi ise, sanigin suçunun vasif ve mahiyeti dolayisiyla tutukluluk halinin devamini istedi.

Sanigin tutuklu kaldigi süre nedeniyle tahliyesine karar veren mahkeme heyeti, imza ve yurtdisina çikis seklinde adli kontrol hükmü uygulanmasina hükmetti.

Iddianameden

Istanbul Cumhuriyet Bassavciliginca hazirlanan iddianamede, süphelinin ‘kasten öldürmeye tesebbüs’ suçundan 9 yildan 15 yila kadar hapisle cezalandirilmasini talep edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile