Kirikhan'da 'Kadinana Çarsisi' Tamamlandi

Kirikhan'da 'Kadinana Çarsisi' Tamamlandi

Deprem bölgesinde yaralari sarmaya katkida bulunmasi amaciyla, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi’nin talimatiyla çalismalarina baslanmis olan, Hatay Kirikhan’da basta kadin esnaflara can suyu olmasi beklenen “Kadinana Çarsisi” projesinde sona gelindi.

Vali Yigitbasi, Bölgede Koordinatör Vali olarak görev yaptigi dönemde özellikle kadin esnafin faydalanabilmesi için bir konteyner çarsi yapilmasi talimati verdi.

Vali Yigitbasi sunlari söyledi:

“Valilik olarak yasanan bu zor günlerde depremden etkilenen kadin esnafimiza biraz nefes aldirmasini ümit ederek Afyonkarahisar Kadinana Çarsisi’nin yapimini yaklasik bir ay kadar kisa bir sürede tamamladik. En kisa zamanda faaliyete geçecek olan çarsimiz hem kadin esnafimiza hem de Kirikhan’daki tüm vatandaslarimiza hayirli olsun insallah.”

Afyonkarahisar Valiligi tarafindan yürütülen “Afyonkarahisar Kadinana Çarsisi” projesinde kullanilan konteynerler bes adet tir ve bir adet vinç yardimiyla bölgeye getirildi.

Getirilen konteynerlerin kurulumunda Afyon Il Özel Idaresinin yedi personeli yogun bir mesai ile çalisti. “Afyonkarahisar Kadinana Çarsisi” nin tüm elektrik, tabela ve alt yapi isleri de yine Afyonkarahisar Valiligi tarafindan yaptirildi.

Vali Yigitbasi “Kadinana Çarsisi”nin Kirikhan ilçesine ve esnaflarina hayirli olmasini diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile