Kırıkkale Birincisi Seçilen ‘sarıkamış Şehitlerine’ Adlı Şiir Sarıkamış’a Gönderildi.

Kırıkkale Birincisi Seçilen ‘sarıkamış Şehitlerine’ Adlı Şiir Sarıkamış’a Gönderildi.

Kars’ın Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Türkiye Şehitleriyle Yürüyor’ anma programı etkinlikleri kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen şiir yarışmasında, Çelebi Çok Programlı Lisesi öğrencisi Esma Özbal’ın ‘Sarıkamış Şehitlerine’ adlı şiiri Kırıkkale il birincisi oldu.


Kars Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Türkiye Şehitleriyle Yürüyor’ anma programı etkinlikleri kapsamında Türkiye geneli liseler arasında şiir yarışması düzenlendi.

Kırıkkale’de düzenlenen yarışmaya Çelebi Çok Programlı Lisesinden katılan 11. sınıf öğrencisi Esma Özbal’ın ‘Sarıkamış Şehitlerine’ konulu şiiri Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birinci seçildi. Dereceye giren şiir, Sarıkamış ilçesine gönderildi.

Dereceye giren öğrenciyi başarısından dolayı tebrik eden Çelebi Çok Programlı Lisesi okul Müdürü Çetin Çetiner, bu başarı sayesinde okul olarak büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Çetiner, “Öğrencilerimiz derslerinin yanı sıra sosyal etkinlik alanlarında da önemli başarılar elde ediyor. Bu başarıların elde edilmesinde canla başla fedakarlık yaparak öğrencilerimizle birebir ilgilenen öğretmenlerimizin büyük önemi var” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile