Kirikkale'de 2023 Yilinin Son Bebekleri Dünyaya Geldi Açiklamasi Biri Anne Kucaginda, Digeri Kuvözde Yeni Yila Girdi

Kirikkale'de 2023 Yilinin Son Bebekleri Dünyaya Geldi Açiklamasi Biri Anne Kucaginda, Digeri Kuvözde Yeni Yila Girdi

Kirikkale’de 2023 yilinin son saatlerinde dünyaya gelen bebeklerden Mehmet Efe kuvözde, Yigit Efe ise anne kucaginda yeni yila girdi.

Kirikkale Yüksek Ihtisas Hastanesi’nde 2023 yilinin son saatlerinde dünyaya gelen bebege Yigit Efe ismi verildi.

Zeynep Nur (23) ve Kamil Gençer (23) çiftinin yilin son saatlerinde bir erkek çocugu oldu. 3 kilogram 200 agirliginda erkek bebek dünyaya getiren Zeynep Nur Gençer, ikinci kez annelik sevincini yasadigini ve çok mutlu oldugunu belirtti.

Normal dogum yapan Gençer, "Çok mutluyuz, valimiz ve belediye baskanimiz geldi. Bebegimizin saglik durumuz çok sükür iyi. 3 kilo 200 gram agirliginda. Suan hiçbir sorun yok. Ismini ’Yigit Efe’ olarak verdik. Yeni yilin herkese saglikli ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.

Saadet (32) ve Fatih Karadogan (27) çiftinin bebegi Mehmet Efe de yilin son saatlerinde dünyaya gözünü açti. Sezaryen dogumla 3 kilogram agirliginda bir erkek bebek dünyaya getiren Saadet Karadogan, anne olmanin mutlulugunu yasadi. Sarilik sebebiyle bebegini kuvöze alindigini belirten anne Karadogan, "Çok mutluyum yil basina denk geldi. Çocuguma kendi doktorumun ismini verdim. Sarilik sebebiyle bebegim kuvöze alindi. Buradaki bütün personele tesekkür ediyorum. Benimle çok iyi ilgilendiler" ifadesini kullandi.

Vali Mehmet Makas ve Belediye Baskani Mehmet Saygili, yeni dogan iki bebege altin takti, hastane personelinin yeni yilini kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile