Yarışmada rahatsızlanarak diskalifiye olan Mustafa Yıldız isimli sporcu yarışı bitirememenin üzüntüsünü yaşayarak göz yaşlarına hakim olamadı . Mustafa Yıldız isimli sporcu görevlilerin uzun süren çabalarının ardından sakinleştirebildi . Yarışmayı izleyen Vali yardımcısı Ali Çağlar , diskalifiye olan 4 ' cü sporcuya da hediye verilmesini istedi .
İl Çevre ve Orman Müdürü Bayram Gündoğdu , Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında bisiklet yarışı düzenlediklerini , yarışmada dereceye giren sporcuların ödüllendirileceğini söyledi .
14 ve 15 Haziran tarihlerinde Çevre TIR ' ının Kırıkkale ' ye geleceğini dile getiren Gündoğdu , TIR ' da Çevre ve Orman Bakanlığı ' nın faaliyetleri hakkında halkın bilgilendirileceğini belirtti .
Kırıkkale'de Çevre Ve Orman İl Müdürlüğü'nden Bisiklet Yarışması
Kırıkkale Çevre ve Orman İl Müdürlüğü tarafından "Çevre Haftası" etkinlikleri kapsamında bisiklet yarışması düzenlendi. Millet Caddesi'nde düzenlenen yarışmada dereceye girenler ödüllendirildi.



















