Kirikkale'de Depremde Hayatini Kaybedenler Için Mevlit Okutuldu

Kirikkale'de Depremde Hayatini Kaybedenler Için Mevlit Okutuldu

Kirikkale’de depremzedelerin misafir edildigi KYK yurdunda depremde hayatini kaybeden vatandaslar için mevlit programi düzenlendi.



Kirikkale Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne bagli Kredi Yurtlar Kurumunun (KYK) Konferans Salonu’nda depremlerde hayatini kaybeden vatandaslar için mevlit programi düzenlendi.

Yahsihan Ilçe Müftüsü Muharrem Evirgen ve müftülük personeli tarafindan okunan Kur’an-i Kerim’in ardindan, depremde hayatini kaybedenler için dua edildi. Programda zaman zaman da duygulu anlar da yasandi. Ilçe Müftüsü Evirgen, "Bu yolculukta tabi ki sabrin gerektigi zamanlar oluyor. Bu yolculukta imtihanin agir oldugu ama kazanilip mertebelerin yükseldigi zamanlar oluyor. Sizlerde metanetle yakinlarinizi kaybettiniz. Bu yaralari, memleket olarak Allah’in izniyle saracagiz" dedi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Hamza Günes ve çok sayida depremzede vatandaslar katildi.

Program sonrasi katilimcilara kandil simidi ve lokum ikram edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile