Kırıkkale'de 'Hayallerini Sahneye Taşı Projesi'

KIRIKKALE - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, gençlik merkezleri arasında düzenlenecek skeç yarışmasına, 14-29 yaş arasındaki tüm gençlerin katılabileceğini bildirdi.

Ünlü, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığının, gençlerin hayallerini sahneye taşıyabilecek yeni bir projeye başlattığını belirtti.

"Hayallerini Sahneye Taşı Projesi"nde katılımcıların komedi ve dram türlerinde yarışabileceklerini belirten Ünlü, şunları kaydetti:

"Yarışmalar, il birinciliği, grup birinciliği ve Türkiye finali olmak üzere üç aşamada düzenlenecek. Kalemine ve oyunculuğuna güvenen gençlerin arandığı yarışmada sergilenecek eserlerin senaryoları da katılımcı gençler tarafından kaleme alınacak. Ünlü oyuncuların seçici kurul üyeliği yapacağı yarışmalarda, performans süresi en az 8 en fazla 20 dakika olacak. Yarışmalara katılacak gençlerin her türlü yol ve konaklama masrafları ile sergilenecek performanslarda ihtiyaç duyulacak dekor ve malzemeler Bakanlıkça karşılanacak. Bakanlığımızın düzenlemiş olduğu bu projeye ilimiz gençlerinin yoğun katılımını bekliyoruz. Bu tür yarışmalar gençlerimizin yeteneklerini keşfetmekte ve kendilerine olan öz güvenin artmasına vesile olmaktadır."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile