Kırıkkale’de Şehit Fotoğrafları Sergisi

Kırıkkale’de Şehit Fotoğrafları Sergisi

Vatan İçin Can Verenler Derneği tarafından Kültür Merkezinde düzenlenen Kırıkkale Şehitleri fotoğraf sergisi törenle açıldı.


Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği, vatani görevini ifa ederken şehit düşmüş 177 askere ait fotoğrafı İl Kültür Merkezi sergi salonunda sergiledi. Fotoğraf sergisini ziyaret eden Vali Ali Kolat, vatan İçin Can Verenler Derneğinin şehitleri anmak adına açtığı fotoğraf sergisinin çok anlamlı olduğunu ifade etti

Vali Kolat, “Şehitlerimiz vatanımız için kendilerini feda ettiler. Allah mekanlarını cennet eylesin. Bütün amaçları bu ülkenin huzurunun, güvenliğinin, kardeşliğinin, birlik ve beraberliğinin sağlanması idi. Bu vatanın bağımsızlığının, bayrağımızın her yerde dalgalaması için şehitlerimiz kendilerini feda ettiler. Mekanları Cennet olsun, ruhları şad olsun. Şehit yakınlarımıza ve gazilerimize sabırlar diliyorum” dedi.

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ise Vali Kolat’ın kentte göreve başladığı gün itibariyle şehit yakınlarının ve gazilerin her zaman yanında olduğunu, desteklerini hiçbir zaman esirgemediğini belirterek teşekkür etti. Konuşmaların ardından İl Müftüsü Bekir Gerek Şehitlerin ruhu için dua etti.

Törene, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, kamu kurum ve kuruluş yetkilileri katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile