Kırıkkale Nt Mağazası Yeni Sezonu Açtı

Kırıkkale Nt Mağazası Yeni Sezonu Açtı

Türkiye’nin önemli eğitim kültür mağazalarından NT, sezon açılışını gerçekleştirdi.


Kırıkkale NT’nin açılışına yüzlerce davetli katıldı. Açılışta heyecan dolu bir kitabın ilk sayfasını açmışcasına bir his yaşadığını belirten Kırıkkale NT Şube Müdürü Engin Çağlar, “Sizlerle buluşturduğumuz yüzlerce yazar, on binlerce kitap ve eğitim kültür malzemesini düşündüğümüzde bu ürünlerin titizlikle seçilmesi ve özenle beğenilerinize sunulması son derece ciddi bir iştir. 15 yıllık bilgi birikimi olan NT, 8 ülkede 137 mağazada hizmetine devam etmektedir.” dedi.

Okula dönüş öncesindeki her dönem eğitim ve kültür mağazacılığının referans markası olan NT`de ayrı bir coşkuyla karşılandığını belirten Çağlar, “Bu dönem için hazırlıklarımız 6 ay öncesinden başlatılır. Öğretmen, öğrenci ve velilerle bir önceki dönemin değerlendirmeleri yapılır. Bu değerlendirmeler sonucunda beklentiler tespit edilir ve gerekli iyileştirmeler yapılır. Bu dönem öncesinde mağazalarımızın yöneticileri bir araya gelirler. Ürün ve hizmet kalitemizin geliştirilmesi için geniş çaplı görüşmeler gerçekleştirilir. Ürünlerimiz titizlikle seçilir. Bu seçimler sırasında tedarikçilerimizden Sanayi ve Ticaret Bakanlığı onaylı garanti belgesi ve satış sonrası hizmet yeterlilik belgesi istenir.” diye konuştu.

Yeni dönem atmosferinin vazgeçilmez başmisafirlerinin çocuklar olduğunu söyleyen Çağlar, “Çocuklarımıza ve ailelerine sunmuş olduğumuz zengin ürün yelpazesinin dışında sağlamış olduğumuz hizmetlerden biri de çocuk gelişim uzmanı istihdamı etmemizdir. İstihdam ettiğimiz çocuk gelişim uzmanları, çocukların ve ailelerin ihtiyaçları konusunda rehberlik etmektedir. Yine çocuklarımıza yönelik kurmuş olduğumuz oyunlu kitap kulübümüzle oyun ile kitabı birleştirerek eğlenceli ve öğretici faaliyetlerle çocuklara kitabı sevdirmeye çalışıyoruz.” dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile