Kirikkale Valisi Bülent Tekbiyikoglu, Görevine Basladi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in imzasiyla yayimlanan atama kararlariyla Kirikkale Valiligine atanan Bülent Tekbiyikoglu, görevine basladi.

Vali Tekbiyikoglu, Valilige gelisinde vali yardimcilari, Mühimmat ve Garnizon Komutanligi Erkan Baskani Bakim Albay Tolga Topbasoglu, Belediye Baskan Yardimcisi Vedat Genç, Il Jandarma Komutani Albay Baris Cücen, Il Emniyet Müdürü Fahri Bulut, kaymakamlar, ilçe belediye baskanlari, il müdürleri ve diger yetkililer tarafindan karsilandi.

Anaokulu ögrencilerinin çiçek takdim ettigi Tekbiyikoglu, tören mangasini selamladi, karislamaya gelenlerle tek tek selamlasti.

Tekbiyikoglu, makaminda yaptigi açiklamada, kendisini bu göreve layik gören Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve Içisleri Bakani Süleyman Soylu'ya tesekkür etti.

Savunma sanayinin üssü Kirikkale'yi birçok açidan marka sehir olarak degerlendirdigini belirten Tekbiyikoglu, sunlari kaydetti:

"Kirikkale'mizin marka degerini daha da ileriye tasimak adina basta hemsehrilerimiz olmak üzere, milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz, üniversitemiz, siyasi parti temsilcilerimiz, oda ve meslek kuruluslarimiz, sivil toplum kuruluslarimiz, basin kuruluslarimiz ile yakin bir iletisim içinde çalisacagimizi ve bu çalismalari yürütürken, kahraman sehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin, gazilerimizin bizim önceligimiz olacagini vurgulamak isterim."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile