Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu, Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu, Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli’de görev yapan basın mensupları ile iftar programında bir araya geldi.


Özel bir restoranda yaklaşık 30 basın mensubunun katıldığı yemeğe, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Belediye Başkanı Kesimoğlu yemekte yaptığı konuşmada, "Biz gördüğünüz gibi Kırklareli Belediyesi Ailesi’nin fertleri olarak aranızdayız. Belediyedeki kadromuzu neredeyse tamamladık. Bundan sonra halkımıza daha iyi hizmet edebilmenin üstün gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Basının halkın haber alma ihtiyacını yansız, tarafsız ve objektif bir biçimde yerine getirmek mecburiyetinde olduğunu dile getiren Kesimoğlu, "Biz çalışacağız size anlatacağız, siz de halkımıza anlatacaksınız" ifadelerini kaydetti.

Türkiye genelinde bulunan 3 bin 225 belediye içerisinde haberi en çok haberi 8. Belediye Başkanı olduğunu ifade eden Kesimoğlu, "Bir sıralamaya tabi tutulmuşuz. Türkiye'de bulunan 3 bin 225 belediye başkanı içerisinden en çok haberi okunan, haberlerde ismi geçen ve takip edilen sekizinci belediye başkanı olarak listeye girdim. Burada böyle bir başarı varsa ben size, mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Ben sadece bu başarıyı kamuoyu önünde temsil eden bir makamda oturuyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile