Kırklareli Belediyesi’nden Ücretsiz Yüzme Kursu

Kırklareli Belediyesi’nden Ücretsiz Yüzme Kursu

Kırklareli Belediyesi tarafından Kırklarelili çocuklara ücretsiz yüzme kursu veriliyor.


Kırklareli Belediyesi tarafından Kırklarelili miniklerin yaz tatillerini daha iyi değerlendirmelerini sağlamak amacıyla, Karakaş Mahallesi Kız Teknik ve Meslek Lisesi bahçesinde kurulan portatif yüzme havuzunda, ücretsiz temel yüzme eğitimleri başladı.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, karne hediyesi olarak hayata geçirdiği proje ile çocukların yüzme havuzunda eğitim almaya başladıklarını söyledi.

Portatif havuzlara kayıt olan yüzlerce çocuğun, her gün ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitime katılarak yüzme öğrenmenin keyfini yaşayacaklarını ifade eden Başkan Kesimoğlu, "Geleceğimiz olan çocuklarımız, deneyimli eğitmenler eşliğinde haftanın altı günü ailelerin belirlediği gün ve saatlerde yüzme keyfini yaşayacak. Portatif havuzlara kayıt yaptırarak yüzme eğitimi fırsatından yararlanmak isteyen miniklerimiz, Belediye Hizmet Masası’ndan gerekli formları alarak, velilerinden aldıkları izin belgesi, sağlık raporu ve nüfus cüzdanı fotokopileri ile başvurmaları yeterli olacaktır" fadelerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile