Kirklareli'de TOKI Kurasi Heyecani

Kirklareli'de TOKI Kurasi Heyecani

Kirklareli’de Toplu Konut Idaresi (TOKI) tarafindan ’Ilk Evim, Ilk Is Yerim’ projesi çerçevesinde Kirklareli’de merkez ilçede yapilacak bin 189 adet konutun kura çekimi gerçeklesiyor.

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi ile Toplu Konut Idaresi Baskanligi is birliginde baslatilan ve Kahramanmaras depremleri sebebiyle ertelenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kaldigi yerden devam ediyor.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in talimatlariyla Çevre, Sehircilik ve Iklim degisikligi Bakanligi koordinasyonunda Toplu Konut Idaresi Baskanliginca (TOKI) hayata geçirilen "Ilk Evim, Ilk Is Yerim" projesi çerçevesinde Kirklareli’de kura çekimi Halk Egitim Merkezinde gerçeklestiriliyor.

Kirklareli merkez 158, Pinarhisar 256, Demirköy 114, Kofçaz 80, Kavakli beldesi 55, Lüleburgaz ilçesi Evrensekiz beldesi 100, Lüleburgaz ilçesi Ahmetbey beldesi 70, Babaeski ilçesi Alpullu beldesi 91, Babaeski ilçesi Büyükmandira beldesi 111, Üsküp beldesi 154 olmak üzere bin 189 konutun kurasi çekiliyor.

Kura çekimine Vali Vekili Yusuf Güler, Vali Yardimcisi Elif Canan Tuncer, AK Parti Kirklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, parti ve STK temsilcileri ile vatandaslar katildi.

Saygi durusunda bulunmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan kura çekiminde Vali Vekili Yusuf Güler konusma yapti. Güler konusmasinda, sansli olup kurada çikacak olan vatandaslara 2 yil sonra kavusacaklari evlerinde huzurlu ve mutlu yasamalari konusunda temennide bulundu.

Konusmalarin ardinda protokol üyelerinin de katilimlariyla kura çekimi basladi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile