Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu bünyesinde Radyo ve televizyon programcılığı bölümü açıldı.

KLÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geleceğin medya mensuplarının Radyo ve televizyon programcılığı bölümünden yetişeceğini söyledi.

Radyo ve televizyon programcılığı bölümünü önemsediklerini belirten Aykaç, bu yıl bölüme öğrenci almaya başladıklarını kaydetti.

KLÜ'nün her geçen gün geliştiğini ifade eden Aykaç, KLÜ'yü tercih eden öğrencilerin Kırklareli'de bir misafir gibi ağırlandığını sözlerine ekledi.

- 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açıldı

Kırklareli Sağlık Müdürü Ali Fatih Selvi, polis lojmanları binasında 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açıldığını bildirdi.
Selvi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, B-2 tipi istasyonunun diğer 3 istasyonun çalışmalarına katkı sağlayacağını söyledi.

Gelen ihbarlara en kısa sürede müdahale etmek için kentin belirli noktalarında istasyonlar oluşturduklarını ifade eden Selvi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekiplerinin gece gündüz demeden en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını kaydetti.



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile