Kirklareli'nde Eglence Mekaninda Baslayan 20 Sanikli Silahli Kavganin Dursmasina Devam Edildi

Kirklareli’nde önce eglence mekaninda baslayan ve hastanede devam eden silahli kavgayla ilgili 20 sanigin yargilanmasi sürüyor.

Kirklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde önce bir eglence mekaninda baslayan sonrasinda ise hastanenin acil servisinde devam eden silahli kavgada saniklarin yargilanmasi devam ediyor.

2. Agir Ceza Mahkemesi’nde görülen durusma tutuklu ve tutuksuz saniklar katilirken bazi saniklar ise SEGBIS (Ses ve Görüntü Bilisim Sistemi) ile durusmaya katildi.

Durusma ilk olarak gelen belgelerin okunmasiyla basladi.

Daha sonra Cumhuriyet Savcisi mütalaasi okundu.

Okunan mütalaada, A.A, M.A, Ö.K, Y.A, S.A. ve C.K. hakkinda 1’er, V.G, E.A, I.I, S.A, Y.K, M.Ü, C.A, B.G, H.A. ve M.A. hakkinda 2’ser, Ö.K hakkinda 3, N.G. ve F.A. hakkinda 6’sar, I.G. hakkinda ise 9 kez olmak üzere "Kasten öldürmeye tesebbüs" suçundan agirlastirilmis müebbet hapis cezasi istendi. F.A. ve Y.A’ya "mala zarar verme" suçundan, T.C, A.A, M.A, Ö.K, Y.A. ve C.A’ya "nitelikli yagma" suçundan, A.A, M.A, Ö.K, Y.A. ve C.K’ya ise görevi yaptirmamak için direnme" suçundan hapis cezasi istendi.

Mütalaada, T.C’ye "Suç delillerini yok etme, gizleme veya degistirme" suçundan, V.D, E.A, Y.K, M.A, Ö.K, Y.A, C.K. ve M.A’ya "6136 sayili Atesli Silahlar ve Biçaklar Hakkinda Kanunu’na muhalefet" suçundan hapis cezasi istendi.

Daha sonra mahkeme heyeti ara verdi. Verilen aranin ardindan V.A’nin tutukluluk halinin ve diger saniklar hakkinda uygulanan adli kontrol hükümlerinin devamina karar verdi.

Öte yandan kavgada aralarinda polis memurun da bulundugu 6 kisi yaralanmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile