Bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hasan Taner Özbey ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Güneş, burada yaptığı konuşmada, ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyledi.
Ramazan ayında herkesin birbirine hoşgörüyle yaklaşması gerektiğini belirten Güneş, "Bu mübarek ayda bizde dostlarla bir araya gelmek istedik. Ben ramazan ayının tüm Müslüman alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.
-Sınava hazırlanan gençler için moral kutlaması
Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa Halk Kütüphanesi, KPSS ve çeşitli sınavlara hazırlanan gençler için "moral etkinliği" düzenledi.
Kütüphane Müdürü Metin Durgun, burada yaptığı konuşmada kütüphanede KPSS ve çeşitli sınavlara hazırlanan kütüphane üyelerine destek olmak istediklerini söyledi.
Gençlere, girecekleri sınavlarda başarılar dileyen Durgun, "İnşallah çalışmalarınızın karşılığında başarılı olursunuz. Sınavlarda başarılı olduktan sonra da kütüphanemizi unutmayın. Sizleri yine burada bekleyeceğiz" diye konuştu.
Daha sonra çeşitli etkinlikler yapıldı.
Kırklareli'nden Kısa Kısa
Lüleburgaz'da iş adamı Mustafa Güneş, protokol üyelerine iftar yemeği verdi.



















