Kirklareli'nin 47. Valisi Göreve Basladi

Kirklareli'nin 47. Valisi Göreve Basladi

Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Basmüfettisi görevinden Kirklareli Valiligi atanan Birol Ekici göreve basladi.

Valilik Kararnamesi ile Mülkiye Basmüfettisi görevinden Kirklareli Valiligi görevine atanan Birol Ekici bugün göreve basladi.

Kamu Kurum ve Kuruluslarinin Amirleri, Sivil Toplum Kurulus Temsilcileri ve Valilik Personeli tarafindan Valilik Binasi önünde karsilanan Vali Ekici, karsilama mangasini selamlayarak, Valilik Makamina geçti. Vali Ekici, Valilik makaminda göreve baslama yazisini imzaladiktan sonra “Hayirli olsun” a gelen misafirlerini Makaminda agirladi.

Vali Ekici Kirklareli’nde göreve baslamasinin ilk dakikalarinda gazeteciler ile görüserek, Kirklareli Valiligi görevindeki ilk duygu ve düsüncelerini su sözlerle aktardi.

Ekici “3 yil heyecanla yürüttügüm Türkiye Belediyeler Birligi Genel Sekreterligini görevini Cumhurbaskanimizin kararnamesi ile Kirklareli Valiligine atandim. Bu önemli sorumlulugu teblig eden sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a, Içisleri Bakanimiz Süleyman Soylu’ya tesekkür ederim. Burada da yine önceki görevlerimde oldugu gibi heyecanla çalismaya devam edecegim benden önce 4 yil önce görev yapan valimize tesekkür ederim yeni görev yerinde Sirnak da basarilar dilerim. Bu bir bayrak yarisi sayin valimizden aldigimiz bayragi daha ileri tasimak için var gücümüz ile çalisacagim” dedi.

7 gün 24 saat çalisacagini vurgulayan Vali Ekici “Ekonomide, sanatta, sosyal, kültürde, turizm de hep birlikte götürecegiz. Biz aldigimiz bayragi daha ileriye bir baska arkadasa devredecegimize inaniyorum. Hizmet anlayisimizda insani yasat ki devlet yasasin anlayisi ile çalisacagiz kimseyi geride birakmayacagiz. Sehrimizde ki bütün insanlari kucaklayacagiz, bize muhtaç olan herkese yardimci olacagiz, kapimiz 24 saat olacak ben heyecanla 7 gün 24 saat çalisacagim. Çalisirken sehrimizi insa edecegiz. Sehrimizi insa ederken tabi gönlümüzdeki ask ve sevda sehrimize yansiyacak” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile