Kırklareli Pazarcılar Odası Başkanı Bahçıvanoğulları Açıklaması

Kırklareli Pazarcılar Odası BaşŸkanı Can BahçıvanoğŸulları, kapalı pazar yeri çalışŸmalarının sürdüğŸünü bildirdi.

BahçıvanoğŸulları, gazetecilere yaptığŸı açıklamada, kapalı pazar yerinin pazarcı esnafına uygun bir yere yapılması gerektiğŸini söyledi.
Küçük esnafın korunması gerektiğŸini savunan BahçıvanoğŸulları, kent dışŸına yapılacak pazar yerinin pazarcı esnafınca uygun görülmediğŸini belirtti.

Halkın rahatlıkla ulaşŸabileceğŸi, kent merkezinin içinde olan bir yere kapalı pazar yerinin yapılması gerektiğŸini ifade eden BahçıvanoğŸulları, şŸunları kaydetti:
"Kapalı pazaryeri çalışŸmalarımız sürüyor. İlk olarak öngörülen süpürgeciler sitesi bizim için uygun değŸil. Orası hem şŸehrin dışŸında, hem de halkın rahatlıkla ulaşŸabileceğŸi bir yer değŸil. Bu konuyla ilgili Kırklareli Belediye BaşŸkanı Mehmet Siyam KesimoğŸlu ile görüşŸmelerimiz oldu.
Pazar yerinin kent merkezinin içerisinde bir alana yapılmasını istedik. LJünkü süpürgeciler sitesine yapılması durumunda pazara gelemeyen vatandaşŸlarımız marketlere yönelecek ve küçük esnafımız satışŸları daha da düşŸecektir. Oda olarak kapalı pazar yerinin en uygun bir yere yapılması konusunda çalışŸmalarımız devam ediyor."
 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile