Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanı Bozfırat Açıklaması

Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Bozfırat, ''Askerlerimizi, polislerimizi hain davranışlarla şehit eden kanı bozuklar Kırklareli’nde bizim sabrımızı sınıyor ve milletimizi tahrik ediyorlar'' dedi.

Bozfırat, Ülkü Ocakları il Başkanlığı binası önünde toplanan grup adına yaptığı konuşmada, ülkede son günlerde artan terör olaylarına nefretle kınadıklarını söyledi.

Yaşanan olaylara karşılık ülkücüler olarak tek vücut olduklarını ifade eden Bozfırat, şöyle konuştu:

''Cumhuriyetimizin ve Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti şehrimiz Kırklareli’nde son günlerde hayasızca artan PKK terör sempatizanlığı ve terör olayları hepimizin canını sıkmaktadır. Bilindiği üzere yapılan bu tavırlara tek vücut olarak ülkücü milliyetçi cephe tavrını koymakta ve hakkını yasal yollarla aramaktadır. Bu vesile ile devlet yetkilerimize sesleniyorum: her zerresi cumhuriyet kokan şehrimizde bu denli örgüt faşizmine daha ne kadar müsamaha göstermek zorunda bırakılacağız. Askerlerimizi, polislerimizi hain davranışlarla şehit eden kanı bozuklar Kırklareli’nde bizim sabrımızı sınıyor ve milletimizi tahrik ediyorlar. Devlet yetkililerimize buradan sesleniyorum: şehrimizde vatan haini istemiyoruz. Derhal gerekenin yapılmasını temenni ediyor şehrin ve ülkenin kaybolan huzurunun tekrar getirilmesini arzu ediyoruz.''

Bozfırat, yaşanan olaylardan dolayı üniversite öğrencilerinin de etkilendiğini dile getirerek, üniversitelerin karıştırılmak istendiğini ve eğitim hakkının kısıtlanmaya çalışıldığını bildirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile