Kırklarelililer Hızını Alamadı

Kırklarelililer Hızını Alamadı

Kırklareli'de merdiven boyama etkinliğinde hızını alamayan vatandaşlar, 'Aşıklar Merdiveni'ni bitirince Boyacıoğlu Sokak'ta bulunan merdivenleri de boyadı.

Kırklareli Belediyesi tarafından organize edilen “Boya Bizden, Fırça Sizden” etkinliğiyle, kente değişik bir renk katmak ve gençlerin katılacağı sosyal bir etkinlik olması amacıyla, Namazgah Caddesi üzerinde bulunan Aşıklar Merdivenleri gökkuşağı renklerine boyandı.

Etkinlik, yaklaşık 100 vatandaşın katılımı ile kısa sürede sona erdi. Aşıklar Merdivenleri’nin boyanmasının ardından etkinliğe katılan vatandaşlar hızını alamayınca, Boyacıoğlu Sokak’ta bulunan merdivenleri de boyadı. Mahalle sakinleri tarafından karşılanan vatandaşlar, mahalleliyle buradaki merdivenleri de kısa sürede boyadı.

Merdiven boyama etkinliğine katılan Damla Nur Kesimci, “Arkadaşlar ile İstanbul Cihangir’de rengarenk boyanan merdivenlerin tekrar griye boyandığını gördük. Kırklareli Belediyesi'nin merdiven boyama etkinliğini duyunca biz de böyle bir etkinlikte yer aldık. Çok güzel olacağı kanaatindeyiz” şeklinde konuştu.

Etkinlik sonrası vatandaşlar ve merdivenleri boyayanlar hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile