Kirmizi Isikta Infaz Edilen Genç Kizlarin Cenazesi Adli Tip Kurumundan Alindi

Kirmizi Isikta Infaz Edilen Genç Kizlarin Cenazesi Adli Tip Kurumundan Alindi

Gebze’de kirmizi isikta bekleyen araçlara kar maskeli sahislarin 30 el ates etmesi sonucu hayatini kaybeden Tugçe Semiz ve Emine Çöp isimli genç kizlarin cenazesi, Istanbul Adli Tip Kurumunda yapilan otopsinin ardindan ailelerine teslim edildi.



Kocaeli Gebze Beylikbagi Ankara Caddesi’ndeki yasanan olayda, kar maskeli sahislar isiklarda bekleyen araçlara 30 el ates etmis ve olayda Tugçe Semiz (21) ile Emine Çöp (26) isimli genç kizlar hayatini kaybederken, araçta bulunan Alihan Kaya (27) ise agir yaralanarak hastaneye kaldirilmisti. Olayin sonrasinda ekiplerin yaptigi çalismalarin ardindan Tugçe Semiz ve Emine Çöp’ün cenazeleri incelenmek üzere Istanbul’daki Adli Tip Kurumuna kaldirilmisti. Yapilan otopsi islemlerinin ardindan genç kizlarin cenazeleri aileleri tarafindan teslim alindi. Tugçe Semiz ve Emine Çöp’ün cenazesi Gebze Ulus Mahallesi Sehitler Camisi’nde kilinacak cenaze namazinin ardindan defnedilecegi ögrenildi.

Cenazeleri almak için Adli Tip Kurumuna gelen Emine Çöp’ün abisi Ramazan Çöp, “Dün gece saat 04.30 civarlarinda isiklarda kiz kardesimin kullandigi araba ve arkada bir arkadasimin kullandigi araba bir Fiat Egea araç gelmis iki tane kar maskeli sahis inmis yaklasik 30 tane kovan toplanmis, 30 tane mermi bosaltmislar. Kiz kardesim Emine Çöp ve yegenim Tugçe Semiz olay yerinde hayatini kaybetmis, Alihan Kaya ise agir yarali bir sekilde hastaneye kaldirilmis. Ates eden sahislarin eskâlleri tespit edilmis ama kim olduklarini bilmiyorum. Insallah yakin zamanda ögrenecegiz. Bir ticari taksiciye de iki el ates etmisler ama vuramamislar kaçmislar” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile