Kırmızı reçete ile satılan hapları çalan hırsız yakalandı

Kocaeli'nde bir eczaneden kırmızı reçete ile verilen uyuşturucu özelliğe sahip haplardan çalan hırsız, güvenlik güçleri tarafından kısa sürede yakalan

Kocaeli'nde bir eczaneden kırmızı reçete ile verilen uyuşturucu özelliğe sahip haplardan çalan hırsız, güvenlik güçleri tarafından kısa sürede yakalandı. Zanlı, ifadesinin alınmasından sonra adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'nde 29 Haziran gecesi bir eczaneye giren hırsız, dolaplarda bulunan kırmızı reçete ile verilen uyuşturucu özelliği olan çok sayıda hapı çalarak kaçtı. Olaydan sonra sabah dükkanına gelen eczane sahibi, yere saçılmış ilaç kutularını görünce iş yerine hırsız girdiğini fark etti.

İş yeri sahibi, hemen polis ekiplerine haber verdi. Ekipler, yaptıkları çalışmalar sonrasında hırsızın kimliğini deşifre etti. Güvenlik güçleri, olayın üzerinden 1 ay'a yakın zaman geçtikten sonra zanlıyı şehirde dolaşırken tespit etti.

Zanlı, polislerin kendisini fark ettiğini anlayınca Perşembe pazarı mevkiinde izini kaybettirmek istedi. Kısa süren kovalamacanın ardından zanlı, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı, emniyette alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, zanlı çaldığı uyuşturucu madde özelliği taşıyan hapların bir bölümünü kendisinin içtiğini diğerlerini ise sattığı öğrenildi. Zanlının, daha önceden 13 ayrı suçtan sabıkası olduğu belirlendi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile