Kirsal Mahallelere Çesme Yapiliyor

Kirsal Mahallelere Çesme Yapiliyor

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi; muhtarliklar, ibadethaneler, çesmeler, mezarliklar, tuvalet ve sadirvanlar basta olmak üzere vatandaslarin ortak kullanim alanlarinin eksiklerini gideriyor.



Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, kirsal mahallelerdeki vatandaslarin ortak kullanim alanlarinin bakim ve onarim çalismalarini sürdürerek yeni yapilan hizmet binalarina da malzeme desteginde bulunuyor. Bu kapsamda, talep üzerine Kandira Seyitaliler Mahallesi’ndeki çesmeye vatandaslarin yaz sicagindan ve yagislardan olumsuz etkilenmemesi için sundurma yapildi. Ayrica Gölcük Sevketiye’de iki çesme tamamlanarak, halkin hizmetine sunuldu. Büyüksehir belediyesi; muhtarliklar, ibadethaneler, çesmeler, mezarliklar, tuvalet ve sadirvanlar basta olmak üzere vatandaslarin ortak kullanim alanlarinin eksiklerini ve ihtiyaçlarina imkanlar çerçevesinde gidererek, güzel görünüme kavusturuyor.

Kandira Seyitaliler Mahallesi’nde yapilan çalismayla çesmede ihtiyaçlarini gören vatandaslar yazin sicaktan, kisin yagistan korunmus oldu. Çesmede ayrica üreticilerin sebzelerini yikadiklari alan da olusturuldu. Büyüksehir ekipleri ayrica Gölcük Sevketiye Mahallesi’nde muhtar Hamdi Uzuner’in talebi üzerine iki çesmenin yapimini tamamlayarak, halkin hizmetine sundu. Vatandaslar çesmelerden hem içme suyu ihtiyacini karsilarken hem de çiftçiler sebzelerini de yikama imkanina kavustu. Muhtar Uzuner’in çesmenin basinda düzenledigi cemiyette, Kuran-I Kerin tilaveti oklundu, vatandaslara ikramlarda bulunuldu. Sevketiye Mahalle Muhtari Hamdi Uzuner ve vatandaslar, mahallenin en önemli ihtiyaçlarindan birini gideren Baskan Tahir Büyükakin’a ve belediye ekiplerine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile