Kirsaldan Tarim Arazilerine Rahat Ulasim

Kirsaldan Tarim Arazilerine Rahat Ulasim

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi tarimin yaygin olarak yapildigi kirsal mahallelerden tarim arazilerine ulasimda kullanilan 4 bin kilometre yolun, 3 bin 685 kilometrelik kisminda düzeltme çalismasini tamamladi.

Kent genelinde tarimin yogun olarak yapildigi kirsal mahallelerde çiftçilerin arazilerine konforlu bir sekilde ulasabilmesi için Büyüksehir Belediyesi tarla ve bahçe yollarinda genisletme ve düzenleme çalismalari yapiyor. Tarimsal kalkinmanin ve çiftçilerin gelir düzeyini artmasi baglanti yollarinin genisletme çalismalari devam ediyor. Bu çerçevede Izmit, Kandira, Körfez, Derince, Kartepe ve Gölcük ilçelerindeki yaklasik 4 bin kilometre yolun, 3 bin 685 kilometrelik kisminda düzeltme çalismasi tamamlandi. Daha arazilerine ulasmakta zorluk çeken çiftçiler, tarla ve bahçelerine hem traktörleri ile hem de otomobilleriyle rahat bir sekilde gidip gelebiliyor.

Kandira Sepetçi Mahalle Muhtari Yasin Çelik, “Tarim arazilerimize yaz kis demeden rahatlikla gidip gelmek için çiftçilerimize büyük kolayliklar oldu. Kis sartlarinda arazilerimize, tarlalarimiza gidemiyorduk. Bu sayede çiftçilerimiz rahatlikla tarlalarina ve bahçelerine ulasabilecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile