“Tarimsal kalkinmada yeni politikalar, üretici odakli çözümler” slogani ile Dr. Mimar Kadir Topbas Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçeklestirilen zirvede CHP’li 160 belediyenin yani sira 300’ün üzerinde tarim kooperatifi yer aliyor. Belediye ve kooperatiflerin tarimsal ürünleri de fuar alaninda sergilenirken, Tepebasi Belediyesi de tarim ve hayvancilik alaninda gerçeklestirdigi çalismalari, kendisine ayrilan stantta tanitiyor.
Tepebasi Belediyesi standini ziyaret eden CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu, Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, CHP Genel Baskan Yardimcilari Seyit Torun, CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydin, CHP Genel Baskan Basdanismani ve Bursa Milletvekili Orhan Saribal, Bilecik Belediye Baskani Semih Sahin, Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, Amasra Belediye Baskani Recai Çakir, Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan ve Tuzlukçu Beldiye Baskani Nurettin Akbuga, Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç ve belediye yetkililerinden, Tepebasi’nda gerçeklestirilen çalismalara iliskin bilgiler aldi. Tepebasi Belediyesi’ni kirsal kalkinmaya yönelik projelerinden dolayi tebrik eden konuklar, Baskan Ataç’a basarili çalismalarindan ötürü tebriklerini iletti.
Tepebasi Belediyesi, CHP’li Belediyeler Tarimsal Kalkinma Zirvesi’nde Tarimda Günes Enerjisiyle Sulama, kadin üreticilere çilek fidesi destegi, süt toplama merkezleri, Sakintepe Soguk Hava Deposu, Kadin Üreticiler Ürün Satis Noktasi ve Geleneksel Küçükbas Çoban Festivali gibi tarimsal çalismalari ile yer aliyor.
Kirsaliyla Kalkinan Tepebasi
Tepebasi Belediyesi, Istanbul’da düzenlenen CHP’li Belediyeler Tarimsal Kalkinma Zirvesi’nde sergiledigi üretimi ve üreticiyi destekleyen, kirsal kalkinmaya yönelik proje ve çalismalari ile katilimcilardan begeni topluyor.



















