Kirsehir Belediyesinden Engelsiz Yasam Merkezi

Kirsehir Belediye Baskani Selahattin Ekicioglu, kentte yasayan engelli vatandaslarin toplumsal yasama daha hizli adapte olmalari için Kervansaray Engelsiz Yasam Merkezi'ni açacaklarini bildirdi.

Ekicioglu, yazili açiklamasinda, Kervansaray Engelsiz Yasam Merkezi'nden vatandaslarin faydalanabilmesi için 28 Ekim 2021 tarihine kadar Neset Ertas Kültür Sanat Merkezi'ne müracaat etmelerini veya 0386 502 00 02 telefon numarasindan da bilgi alabileceklerini aktardi.

Kervansaray Engelsiz Yasam Merkezi'nde engelli vatandaslarin birlikte zaman geçirecegi, beden egitimi, el isi kursu, resim, ahsap boyama, müzik ve bilgisayar kursu gibi alanlarda hizmet alabileceklerini, projenin önemli bir ihtiyaci karsilayacagini vurgulayan Ekicioglu, sunlari kaydetti:

"Engelsiz yasam yolunda tüm kurum ve kuruluslarin engellilerin yasamini kolaylastirici çözüm üretmesinin ortamini olusturmak ve toplumsal farkindaligi arttirmak için hepimize büyük sorumluluklar düstügünün farkindayiz.

Kirsehir'de de engelsiz bir yasam için kurumsal isbirligi ve kamusal alanlarin erisilebilir olmasi kadar engelli hemsehrilerimizin yasam standartlarinin da iyilestirilmesi için Kirsehir Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapmaya devam edecegiz. Bireysel ve yerel yönetimler olarak gerçeklestirmemiz gereken engelsizlestirme çalismalariyla birlikte Kervansaray Engelsiz Yasam Merkezi'nin hayirli olmasini diliyorum."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile