Kırşehir'de Asfalt Çalışmaları

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışması yapıldığını bildirdi.

Başkan Bahçeci yaptığı yazılı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Atatürk ve Terme Caddeleri ile bağlantılı sokaklarda asfalt dökmeye başladığını belirtti.

Birinci etapta Kapıcı Camisi ile Sanayi Cami arasındaki bölümünün tamamlayacağını ifade eden Bahçeci, yolların hazırlanan projelerdeki kota göre kazıldığını ve buna göre asfaltlama çalışmalarının yapıldığını dile getirdi.

Bahçeci açıklamasının devamında şunlara yer verdi:

'Asfalt bittikten sonra kaldırımlarla ilgili çalışmalara başlayacağız. En sonda aşınma tabakası dediğimiz asfalt kısmı da serilecek. Zor bir çalışma gerçekleştirdik, yaklaşık 7 aydır ana caddelerde altyapı çalışması yapıyoruz. Belediye olarak bir risk aldık ama Kırşehir’in geleceği açısından en doğru olanı yaptığımıza inanıyoruz. Kırşehir uzun yıllar altyapı ile ilgili bir sorun yaşamamasını istiyoruz. Şehir merkezinde yollarımız, kaldırımlarımız, peyzaj, aydınlatma, trafik sistemi her şeyi değişecek, yeni bir sistemde olacak.'

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile