Kırşehir'de Don Ve Buzlanmaya Karşı Önlemler

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, don ve buzlanmaya karşı belediye ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışması yaptığını bildirdi.

Başkan Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, etkili olan kar yağışı sonrasında kentin yüksek kesimlerinin karla kaplanarak beyaza büründüğünü, yolların kapanmaması için belediye görevlilerince kar küreme ve tuzlama çalışması yapıldığını kaydetti.

Karla mücadele çalışmaları kapsamında ekiplerin, tüm ekipman ve malzemeleriyle 24 saat hazır yollarda olduğuna vurgulayan Bahçeci, trafiğin yoğun olduğu alanlardan başlayarak kar temizlemesi yapıldığını aktardı.

Bahçeci, 'Kırşehir Belediyesi olarak, kış süresince 24 saat aralıksız mücadele edecek güce ve ekipmana sahibiz. Gerekli bölgelerde tuzlama ve yol açma çalışmalarını yaptık. Dolmuş girmeyen bölgeleri de sabah saatlerinde ulaşıma açtık. Karla mücadele çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Kent merkezindeki kaldırımların temizlenmesi için de ayrı bir ekip kurarak, yayaların can güvenliğini sağlamış olduk. Vatandaşlarımızdan kapanan veya buzlanma olan yerleri Ak Masa servisine veya 0 386 214 10 10 numaralı telefonuna bildirmelerini önemle rica ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile